mybag egyedi zsinórfüles papírtáska

 

A zsinórfüles papírtáska gyártási folyamatának egyes részei nem gépesítettek, ezért  a hand made exkluzív kategóriába tartozik. A zsinórfüles mybag papírtáska jellemzői:

  • viszonylag kis pédányszám is rendelhető
  • a zsinórfül nem szakad színét a táska dizájnjához illesztjük
  • a tartósság és szakítószilárdság végett a fülnél és a talpnál kartonbetétet alkalmazunk, esetleg plusz fóliázzuk a táska falát
  • a táskák főleg egyszín vagy 4 szín color ofszet nyomtatással készülnek
  • a felhasznált alapanyagok tekintetében nagyon széles a választék, ehhez kérje szaktanácsadóink segítségét (kraft, ofszet, kreatív papírok és különböző felületnemesítések tekintetében)

A zsinórfül: Alapanyaga: 3-6 mm átmérőjű pamutzsinór A fül színe kiválasztható a táska alapszínének megfelelően vagy akár a nyomat egy domináns színéhez igazítva. A zsinórfül standard hossza 2 x 45 cm, de ennek mérete egyedileg is kialakítható

A papírtáska nyomtatása ofszet technológiával történik.

A papírtáska alapanyagai:

A MATT vagy FÉNYES FÓLIÁZOTT zsinórfüles papírtáskáka: Alapanyaguk szerint készülhetnek 150-170 vagy 200 g/m2 fehér műnyomó papírból. Speciális igény szerint készülhet 220-240 g/m2 kartonból is. A papírtáska felső visszahajtásához és a talp megerősítéséhez 300–600 g/m2 kartonpapírt használunk.

A papírtáska tartósságának, szakító szilárdságának és a nyomat megőrzése érdekében minden esetben szükséges a felületi fóliázás.

KRAFT, KREATÍV papírból készült papírtáska: Alapanyaga 140 g/m2 fehér vagy natúr francia csíkos kraft papír, amely a fóliázott műnyomó papírhoz képest mattabb hatású. A papírtáska felső visszahajtásához és a talp megerősítéséhez 300–600 g/m2 kartonpapírt használunk. A papír felülete gépi simítású vagy felületileg mikrobordázott strukturáltságú. A papír magas szakítószilárdsága miatt akár 6-8 kg-os terhelésre is alkalmas.